Tankové pivo představuje nejlepší technický systém pro čepování piva. Ideálním řešením je moderní systém nerezových tanků o objemu 5 hl, ve kterých je nepasterizované pivo uloženo v nepropustném recyklovatelném polypropylenovém vaku. Pivo při čepování vůbec nepřichází do kontaktu se vzduchem, což má pozitivní vliv na jeho kvalitu i trvanlivost. Pivo se zásadně čepuje do řádně umyté sklenice, na kterou se mohou používat jen speciální mycí prostředky, které nemají žádný zápach a ve sklenici nezanechávají chuť, která by znehodnotila chuť samotného piva. Sklenice musí být vychlazená a mokrá, aby pivo neutrpělo při kontaktu teplotní šok. Správný způsob čepování pak zaručí pivu ideální chuť a říz. Nejen Pilsner Urquell je nejlepší čepovat na jeden zátah, takzvaně na hladinku. Zvolený způsob čepování piva zásadně ovlivňuje jeho chuť.
Naše provozní
pondělí | úterý | středa | čtvrtek | pátek | sobota | neděle |
---|---|---|---|---|---|---|
10:00 - 22:00 | 10:00 - 22:00 | 10:00 - 22:00 | 10:00 - 22:00 | 10:00 - 23:00 | 10:00 - 23:00 | 10:00 - 22:00 |